Utställningar


2019

9 - 16 november ställde jag ut i Stockholm på galleri Nordic Art i deras grupputställning Tema Stockholm. Det var en härlig upplevelse med otroligt mycket folk och fina möten. 

28 - 29 september var jag inbjuden av konstföreningen Mkk i Malmö att ställa ut i deras samlingsutställning i Rådhushallen under det årliga eventet Gallerinatten. Mycket besökare och många trevliga möten blev det. Stort tack till Mkk för att jag fick delta i utställningen och tack alla som kom och tog del av min vägg!

Min utställning på Smögen 2019 är över. Jag vill tacka alla som kom och tog del av mitt måleri, alla trevliga och spännande samtal samt också tacka alla er som handlade av mig. Fantastiskt roligt att så många av mina målningar fick nytt hem. Nu ska jag snart gå in i ateljén igen och måla nytt men först lite semester. 

2018

2 dec stod jag i ett tält bland nya entreprenörer på Lilla torg i Halmstad. Jag demonstrerade vad jag gör och visade mitt måleri med hjälp av projektor. Det var ett kul event som lockade en hel del folk. 

13-19 juli hade jag en soloutställning på Galleri Smögen vid Smögenbryggan. Det var väldigt roligt att placera ut och hänga upp tavlorna och det lilla galleriet var perfekt.

7-12 juli ställde jag tillsammans med tre andra konstnärer ut på Halmstad slott. Målningarna jag visade var några av de som tagit mig dit jag är idag.