Utställningar


2022

4 - 16 juni ställde jag ut tillsammans med min gamle mentor och vän konstnär Federico Winqvist Estrada i Malmö. Stort tack till er alla som kom till utställningen och tog del av vår konst och våra historier.

1 - 31 maj hade jag min första utställning för 2022 och tredje gången jag ställde ut i galleriet på Severins möbler i Halmstad. Alltid lika roligt att ställa ut här! Tack Severins för denna månaden.

2021

23 - 31 oktober var jag med i en grupputställning på Galleri Black & White Art tillsammans med Emil Olsson och Michael Qvarsebo. Vi var ett glatt gäng som ställde ut och det kom mycket folk på vernissagehelgen.

Stort tack till er alla som kom och såg utställningen, det har varit jättekul att än en gång få träffa konstintresserade och få möjligheten att berätta om mitt måleri.  Stort tack till galleriet för en superfint arrangerad och hängd utställning. 

23 - 29 juli hade jag min tredje separatutställning på Galleri Smögen. Det var superkul att vara tillbaka i det mysiga lilla galleriet vid Smögenbryggan och det blev en fantastisk vecka även detta året. 

Stort tack till er alla som kom och tog del av mitt måleri, det har varit jättekul med alla samtal vi haft och jag blir lika glad varje gång ni väljer att köpa någon av mina målningar. Till sist vill jag också tacka Galleri Smögen för ännu en härlig vecka i galleriet. 

29 maj - 5 juni hade jag min andra separatutställning på galleri Nordic Art i Stockholm. Jag har nog aldrig jobbat så intensivt med något som målningarna till denna utställningen.  Alltid lika trevligt att komma upp till galleriet och ställa ut sina grejer. Jag hoppas på mer normala tider framöver så att mycket folk kan komma på vernissager.

Stort tack alla som kom till utställningen och stort tack till er som tog det roliga beslutet att köpa mina målningar. Sist men inte minst stort tack till Nordic Art!

1 - 31 maj återvände jag till Severins Möbler i Halmstad tillsammans med två andra konstnärer. P g a pandemin så blev det ingen vernissage denna gången heller. Trots situationen som råder så kommer det lite folk och tittar på konst vilket är glädjande.  Återigen stort tack till Severins Möbler för att jag fick ställa ut i galleriet, tack alla som hittade utställningen och stort tack till er som tog det roliga beslutet att köpa mina målningar.

2020

1 - 31 december ställde jag ut ett gäng målningar på Severins Möbler i Halmstad tillsammans med 3 andra konstnärer. P g a pandemin så hade vi ingen vernissage. Det blev en fantastisk avslutning på året trots den uteblivna vernissagen. Stort tack till Severins Möbler för att jag fick ställa ut i galleriet, tack alla som hittade utställningen och stort tack till er som tog det roliga beslutet att köpa målningar av mig. 

26 september - 3 oktober hade jag den stora äran att ha separatutställning på galleri Nordic Art i Stockholm. Jag vill ge ett stort tack till Nordic Art för att jag fick möjligheten att visa mina målningar i det fina galleriet. Stort tack också till alla konstintresserade som kom och tog del av mina målningar denna veckan och till er som valde att köpa en äkta Josef Petersson.

2019

9 - 16 november ställde jag ut i Stockholm på galleri Nordic Art i deras grupputställning Tema Stockholm. Det var en härlig upplevelse med otroligt mycket folk och fina möten. 

28 - 29 september var jag inbjuden av konstföreningen Mkk i Malmö att ställa ut i deras samlingsutställning i Rådhushallen under det årliga eventet Gallerinatten. Mycket besökare och många trevliga möten blev det. Stort tack till Mkk för att jag fick delta i utställningen och tack alla som kom och tog del av min vägg!

Min utställning på Smögen 2019 är över. Jag vill tacka alla som kom och tog del av mitt måleri, alla trevliga och spännande samtal samt också tacka alla er som handlade av mig. Fantastiskt roligt att så många av mina målningar fick nytt hem. Nu ska jag snart gå in i ateljén igen och måla nytt men först lite semester. 

2018

2 dec stod jag i ett tält bland nya entreprenörer på Lilla torg i Halmstad. Jag demonstrerade vad jag gör och visade mitt måleri med hjälp av projektor. Det var ett kul event som lockade en hel del folk. 

13-19 juli hade jag en soloutställning på Galleri Smögen vid Smögenbryggan. Det var väldigt roligt att placera ut och hänga upp tavlorna och det lilla galleriet var perfekt.

7-12 juli ställde jag tillsammans med tre andra konstnärer ut på Halmstad slott. Målningarna jag visade var några av de som tagit mig dit jag är idag.